Familjeterapeuterna Syd i Helsingborg erbjuder psykodynamisk terapi! Behöver du kanske stanna upp mitt i vår tids stress och krav och börja reflektera över din livssituation? Genom psykodynamisk terapi, även kallat PDT, kan du få utrymme och möjlighet att göra just detta.
Tillsammans med din terapeut arbetar du för att finna ny insikt och förståelse för hur du fungerar som person och hur det hänger ihop med dina tidigare och nuvarande svårigheter i livet. Du får hjälp att ta steget mot hållbar förändring och upptäcker strategier som gör att du bättre ska kunna hantera problem du stöter på längs din resa mot hälsa och välbefinnande.
Just i psykodynamisk terapi kan det passa bäst att du och din terapeut har längre kontakt, men gäller det ett specifikt problem kan även korttidsterapi vara ett alternativ. Du och din terapeut lägger tillsammans upp din behandlingsplan så att den ska vara effektiv just för dig.
Varmt välkommen att kontakta Familjeterapeuterna Syd i Helsingborg om du har frågor om psykodynamisk terapi eller vill boka tid hos oss!
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden
Diplomerad Psykosyntesterapeut, basutbildad i Integrativ psykoterapi, EFT, IBCT, KBT, ACT. Grundyrke är Tandsköterska.
Värdinna, administratör
Tar hos Familjeterapeuterna Syd emot personer för individuell terapi privat eller via remiss samt personer som önskar coachning eller handledning i arbetslivet (chefer och anställda).