Behandling av missprydande hudförändringar
null
1/4

Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

karta knapp bakgrund

Springpostgränden 3A, Helsingborg

Öppet idag från 08:00

Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

Har du missprydande hudförändringar som du vill ta bort av kosmetiska skäl? Då kan du vända dig till Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Ofarliga hudförändringar

Det finns många olika hudförändringar som är helt ofarliga men som kan upplevas störande av kosmetiska skäl, till exempel seborroiska keratoser, skin tags, godartade utbuktande födelsemärken och bindvävsknutor (dermatofibrom). Dessa kan Diagnostiskt Centrum Hud ta bort med bästa möjliga resultat. Beroende på vilken typ av hudförändring det rör sig om kan olika metoder för borttagning vara aktuella, till exempel:

 • Plan exision (ibland kallad shave) - en metod där förändringen “hyvlas bort”, vilket passar bra för mindre födelsemärken som buktar upp.
 • Operation - aktuellt vid större hudförändringar.
 • Skrapning - passar för seborroiska keratoser/åldersvårtor.
 • Klippning - passar bra för skin tags, så att de inte kommer tillbaka eller bildar ärr.

När du kommer till kliniken görs alltid en bedömning av hudläkare innan behandlingen påbörjas, men enstaka förändringar kan i stort sett alltid behandlas vid första besöket. Är det flera hudförändringar som ska tas bort kan det vara klokt att få bedömning och kostnadsförslag vid första besöket, och sedan boka ett nytt besök för behandlingen.

Varmt välkommen att boka ett besök hos Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Om oss

Välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Vi är en hudmottagning som kan hjälpa till med alla typer av hudåkommor. Hos oss får du träffa erfarna hudläkare med bred kompetens. Vi har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer och kan både utreda och behandla olika hudförändringar.

Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris.

Det här kan Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg hjälpa till med

Till oss kan du vända dig med alla typer av hudbesvär, oavsett hur stort eller litet ditt problem är. Vi kan till exempel utreda och behandla:

 • Psoriasis

 • Akne

 • Rosacea

 • Misstänkta hudtumörer

 • Eksem

 • Lichen

 • Leverfläckar/födelsemärken

 • Hudutslag

 • Ärr

 • Hudförändringar

Snabb diagnostik och behandling av hudtumörer

Vi på Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg har som målsättning att erbjuda snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, för att minska oro och slippa onödiga operationer. Om dina hudförändringar kräver borttagning har vi en operationssal på vår klinik, och du slipper därmed långa väntetider för att få en hudtumör borttagen. Vi kan även erbjuda behandling med till exempel kryoterapi (frysning) och fotodynamisk behandling.

Varmt välkommen till oss på Diagnostiskt Centrum Hud i Helsingborg!

Informationen uppdaterades 15:18 - 19 mar, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 14:00

Telefontider

Måndag:09:00 - 12:00
Tisdag - Fredag:08:00 - 10:00

Telefonnummer

042 - 442 4# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier