null
1/4

Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

karta knapp bakgrund

Springpostgränden 3A, Helsingborg

Öppet i morgon från 08:00

Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

På Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg kan du få hjälp med prickkontroll och bedömning av alla typer av hudförändringar.

Olika typer av hudförändringar

I takt med att vi åldras förändras vår hud och du kan upptäcka olika typer av hudförändringar. Det kan vara allt från pigmentförändringar, utbuktande hudförändringar, rodnande eller skrovliga förändringar, eller olika slags ojämnheter. Oavsett vilket så kan du vända dig till Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg. I besöket ingår undersökning med dermatoskop och bedömning av samtliga hudförändringar. Om prover behöver tas för att göra en bedömning tillkommer kostnader för det.

Behandling av hudförändringar

Om några hudförändringar behöver behandlas kan det ofta göras vid samma besök som undersökningen, om det inte rör sig om större operationer i ansiktet. I så fall bokas ett separat besök för det. Om du vill ta bort hudförändringar av kosmetiska skäl är det också möjligt, men viktigt att tänka på är att det tillkommer kostnader för alla typer av behandlingar.

Varmt välkommen att boka tid för bedömning av hudförändringar hos Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Om oss

Välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Vi är en hudmottagning som kan hjälpa till med alla typer av hudåkommor. Hos oss får du träffa erfarna hudläkare med bred kompetens. Vi har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer och kan både utreda och behandla olika hudförändringar.

Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris.

Det här kan Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg hjälpa till med

Till oss kan du vända dig med alla typer av hudbesvär, oavsett hur stort eller litet ditt problem är. Vi kan till exempel utreda och behandla:

  • Psoriasis

  • Akne

  • Rosacea

  • Misstänkta hudtumörer

  • Eksem

  • Lichen

  • Leverfläckar/födelsemärken

  • Hudutslag

  • Ärr

  • Hudförändringar

Snabb diagnostik och behandling av hudtumörer

Vi på Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg har som målsättning att erbjuda snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, för att minska oro och slippa onödiga operationer. Om dina hudförändringar kräver borttagning har vi en operationssal på vår klinik, och du slipper därmed långa väntetider för att få en hudtumör borttagen. Vi kan även erbjuda behandling med till exempel kryoterapi (frysning) och fotodynamisk behandling.

Varmt välkommen till oss på Diagnostiskt Centrum Hud i Helsingborg!

Informationen uppdaterades 15:18 - 19 mar, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 14:00

Telefontider

Måndag:09:00 - 12:00
Tisdag - Fredag:08:00 - 10:00

Telefonnummer

042 - 442 4# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier