Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

karta knapp bakgrund

Springpostgränden 3A, Helsingborg

Öppet idag till 16:00

Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg

Om du besväras av vårtor är du varmt välkommen att besöka Diagnostiskt Centrum Hud i Helsingborg, för att få hjälp med undersökning och behandling.

Så känner du igen vårtor

Vårtor är vanligast förekommande på händer och fötter, och beror på ett virus. Du känner igen vårtor som runda upphöjningar i huden, med en hård kant runt om, medan de är lite mjukare på mitten. Vårtor är inte farliga men är väldigt smittsamma och både barn och vuxna kan drabbas.

Hur behandlas vårtor?

Vårtor behandlas vanligtvis med egenvård, men i de fall det inte räcker kan du vända dig till Diagnostiskt Centrum Hud för att få hjälp med behandling. Då används ett starkare vårtmedel än det du kan köpa själv och du får hjälp av en sköterska med bad, filmning och applicering av medlet. Innan behandlingen måste du alltid komma på en första undersökning hos hudläkare, för att ställa rätt diagnos.

Varmt välkommen att boka tid hos Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg redan idag!

Om oss

Välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg!

Vi är en hudmottagning som kan hjälpa till med alla typer av hudåkommor. Hos oss får du träffa erfarna hudläkare med bred kompetens. Vi har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer och kan både utreda och behandla olika hudförändringar.

Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris.

Det här kan Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg hjälpa till med

Till oss kan du vända dig med alla typer av hudbesvär, oavsett hur stort eller litet ditt problem är. Vi kan till exempel utreda och behandla:

  • Psoriasis

  • Akne

  • Rosacea

  • Misstänkta hudtumörer

  • Eksem

  • Lichen

  • Leverfläckar/födelsemärken

  • Hudutslag

  • Ärr

  • Hudförändringar

Snabb diagnostik och behandling av hudtumörer

Vi på Diagnostiskt Centrum Hud Helsingborg har som målsättning att erbjuda snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, för att minska oro och slippa onödiga operationer. Om dina hudförändringar kräver borttagning har vi en operationssal på vår klinik, och du slipper därmed långa väntetider för att få en hudtumör borttagen. Vi kan även erbjuda behandling med till exempel kryoterapi (frysning) och fotodynamisk behandling.

Varmt välkommen till oss på Diagnostiskt Centrum Hud i Helsingborg!

Informationen uppdaterades 15:18 - 19 mar, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 14:00

Telefontider

Måndag:09:00 - 12:00
Tisdag - Fredag:08:00 - 10:00

Telefonnummer

042 - 442 4# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier