Naprapatbehandling

Boka tid hos Naprapat Doktorerna, Rönninge för Naprapatbehandling.

740kr

En naprapatbehandling utförs för att du ska få hjälp med besvär som lett till ömma och/eller stela leder och muskler. En naprapat behandlar både muskler och leder.

Vi behandlar akuta och kroniska besvär.

Före besöket

Du behöver inte förbereda något inför ditt besök.

Under en naprapatbehandling

Innan en behandling utförs kommer du att genomgå en grundlig undersökning där naprapaten ställer frågor och försöker förstå vad du har för besvär och hur de uppstått.

Syftet med behandlingen är att jobba med rörlighet i muskler och leder och att minska smärta. De vanligaste behandlingsmetoderna är mobilisering, manipulation, massage, töjning och naprapaten kan ibland även utföra akupunktur.

Efter naprapatbehandlingen

Du mår oftast bättre direkt efter ditt besök, du känner dig mer rörlig och har mindre smärta. Ibland kan man dock bli lite trött och uppleva att man har ”träningsvärk”.

När man genomgått en serie naprapatbehandlingar och blivit kvitt sitt besvär så kvarstår en viktig del - att se till att besväret inte kommer tillbaka. Av det skälet kommer du som patient få råd och hjälp kring ergonomi och hur du kan träna upp din muskulatur för att undvika att besväret återkommer.

Hur många gånger behöver man få en naprapatbehandling?

Detta är väldigt individuellt och beror på vilken typ av besvär man har och hur länge man haft besväret etc. Men tre till fem gånger är vanligt.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapat Doktorerna, Rönninge erbjuder.
09.00Tis 1/7
10.00Tis 8/7
Se alla tillgängliga tider
740 kr

Tumba
Naprapat Doktorernas klinik i Rönninge ligger 100 meter från Rönninge pendeltågsstation mitt i hjärtat av Rönninge. Kliniken var först i Sverige med att använda laserbehandling med LaserNeedle. Kliniken grundades 2015 och drivs under namnet Naprapat Doktorerna sedan 2017. Naprapat Doktorerna är experter på rygg-, led- och muskelbesvär. Vår målsättning är att du ska slippa dina besvär och må bra. Hos oss är det personliga omhändertagandet högt prioriterat. Vi hjälper dig hela vägen; från diagnos till behandling och förebyggande vård. Med vår samlade kunskap och långa erfarenhet som naprapater hjälps vi åt för att hitta rätt åtgärder för just dig. Våra naprapatmottagningar Vi har idag sju mottagningar i Stockholmsområdet: Bromma City Farsta Flemingsberg Huddinge Rönninge Skärholmen Varmt välkommen till Naprapat Doktorerna du också! Du kan enkelt boka din tid online, genom att klicka på BOKA. Det går också bra att ringa oss, eller mejla till ronninge@naprapatdoktorerna.se

Naprapat Doktorerna i Rönninge erbjuder utmärkt vård för rygg, led och muskelbesvär. Patienter uppskattar den kunniga och vänliga personalen samt den personliga uppföljningen. Många upplever snabba och effektiva resultat efter behandlingarna. Kostnaden kan dock vara ett hinder för vissa.
Effektiv smärtlindring
Snabba resultat
Bra instruktioner och råd
Personligt bemötande
Individuell behandlingsplan
Kostnaden kan vara hög
ryggproblem, ledsmärta, muskelbesvär
*Sammanfattat från Vården (10) & Google (1).

4.9
Daniel T.
10 nov, 2023
Viktoria kan det här! Mitt första besök kom av att jag hade så ont i ryggen att jag inte kunde ta mig ur sängen. Det gick över efter första besöket. Nu går jag dit en ungefär gång i månaden i förebyggande syfte
Daniel T.
10 aug, 2022
Viktoria har hjälpt mig med ryggproblem som gett effekter i axlar och armar. Viktoria vet vad hon håller på med och man mår så mycket bättre av att göra som hon säger. De övningarna hon gett mig har verkligen hjälpt.

Vi jobbar här

Viktoria Åkerblom