Vi är den enda kliniken i Sverige som behandlar kvinnor med bioidentiska hormoner sedan 7 år tillbaka!
Vi utformar behandlingen utifrån provresultat och resultat av en gynekologisk undersökning med ultraljud.
Varje kvinna är unik och man får den bästa resultat av behandlingen när man har tillsyn till hormonnivå, symptom och ser livmodern och äggstockar med ultraljud.
Behandlingen utan en gynekologisk undersökning innebär flera hälsorisker! Behandlingen som utförs av patient själv eller personer utan en särskild utbildning och erfarenhet kan leda till mer problem och komplikationer!
Patienter som önskar en hormonutredning och en behandling med bioidentiska hormoner går hos oss privat och omfattats tyvärr inte av vårdavtal.
Patient behöver betalar sitt besök och prover själv.
En baspacket hormonprover nkluderar FSH, TSH, Östradiol, Progesteron, Testosteron, Prolaktin och DHEA.
Det kan behövas fler prover efter besöket.
Om man har menstruationer ska man kontakta oss samma dag när man får sin menstruationsblödning. Om man inte har haft menstruationer i minst 6 månader kan man ta prover när som helst.
Kontakta oss om du har några frågor!
Överläkare, Med Dr PhD
Legitimerad barnmorska