Sokolova Gynkliniken logo
1/5
Gynekolog

Sokolova Gynkliniken

Sokolova Gynkliniken är en ny gynekologisk mottagning som ligger i trivsamma lokaler med ny och modern utrustning på Västra Hamngatan 13 mitt emot Domkyrkan. Vår gynklinik är en privat klinik med ett begränsat antal vårdbesök. Utredningar och behandlingar på Sokolova Gynkliniken Sokolova Gynkliniken erbjuder utredning och behandling av alla gynekologiska problem som exempelvis: Blödningar ...
Sokolova Gynkliniken

Vår gynklinik är en privat klinik med ett begränsat antal vårdbesök.

Utredningar och behandlingar på Sokolova Gynkliniken

• Smärtor
  • Blödning i tidig graviditet
  • Onormala flytningar
  • Klimakteriebesvär
  • Provtagning vid misstanke om könssjukdomar
  • Preventivmedelrådgivning
  • Gynekologisk hälsokontroll med ultraljud

Vi erbjuder även dessa behandlingar inom ramen för privat vård:

• Utredning/behandling av infertilitet
  • Utredning/behandling av upprepade missfall
  • Förberedelser/provtagningar/kontroller med ultraljud under IVF, äggdonation, insemination
  • ERA-test för patienter med flera misslyckade IVF/äggdonation för att hitta "ett implantations fönster"
  • Hysteroskopi - undersökning av insidan av livmodern med hjälp av en liten kamera, som en del av utredning av infertilitet, upprepade missfall, flera misslyckade embryotransfer vid IVF/äggdonation
  • Intralipid dropp vid upprepade missfall/misslyckade embryotransfer
  • Neupogen infusioner i livmodern vid upprepade misslyckade embryotransfer
  • NIPT-test från graviditetsvecka 10+0 för att utesluta trisomier, könskromosom aneploidier, deletionssyndrom
  • Behandling mot klimakteriska besvär, PMS, hormonrubbningar med bioidentiska hormoner/naturlig Progesteron
  • Insättning av Ballerine pärlspiral - ett säkert hormonfri preventivmedel

Vi samarbetar med flera fertilitetskliniker utomlands.

Vi besvarar inga medicinska frågor och ger ingen rådgivning via bokningsformulär. Bokningsförfrågningar utan telefonnummer eller utan information om problemet besvaras inte.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram!

Informationen uppdaterades 15:17 - 14 maj, 2024

Frågor och svar

Fråga ställd 22:53 - 3 feb, 2021
Hej! Kostar det att sätta in en Ballerine pärlspiral hos er? :) Mvh Linnéa
svarar:
Hej Linnéa! Tack för ditt mail! Besök hos barnmorska för konsultation/insättning kostar 450 kr, frikort gäller inte. Spiralen kostar 1100 kr (kampanjpris) och kan köpas hos oss på kliniken. Den kan sättas in i samband med ditt första besök om det finns tid, men vi ser helst att det görs vid ett separat tillfälle. Då får du också möjlighet att få en medicinering som du kan ta inför insättning. På Solanns hemsida kan du läsa mer om pärlspiralen och om hur den fungerar. https://www.ballerine.se/ Är du intresserad av att boka en tid vänligen återkom med förslag på dagar och tider som passar dig. Vi behöver ditt personnummer och telefonnummer för att slutföra bokningen. Vill du inte uppge detta i mail kan du ringa oss på våra telefontider som är helgfria vardagar mellan 15-16.00. MVH, Receptionen Sokolova Gynkliniken MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 18:16 - 4 feb, 2020
Om man har något som buktar ut. Vet ej om det bara är slidväggen eller framfall. Kan man göra det här då?
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Man måste göra en undersökning för att göra en bedömning av dina besvär. Du kan boka en tid via telefon 031 13 33 37 (telefontider mellan kl 09.00 och 12.00) eller via e-post info@sokolovagynklinik.se. Välkommen att höra av dig!
Fråga ställd 09:38 - 24 nov, 2019
Hej! Jag läste en av era frågor angående pärlspiral. I svaret skrev ni att ni skulle börja sätta in sådana i september, jag undrar ifall ni har börjat med insättning av dessa?
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Vi har inte börjat med pärlspiral än. Vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 11:29 - 19 aug, 2019
Hej, jag undrar om ni har preventivmedel (pärlspiral) ?
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Balerina spiral ska presenteras för svenska gynekologer under SFOG möte v 35 och efter en utbildning som planeras på kliniken i september börjar vi sätta in den. Du är välkommen att kontakta oss i september om du vill sätta in den. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 09:10 - 3 jul, 2019
Hej jag har försökt ringa er angående o boka en tid. Jag undrar om ni har någon tid nästa vecka för ett tidigt ultraljud. o vad det skulle kosta?:) mvh lisa
svarar:
Hej Lisa och tack för din förfrågan! Om du inte kommer fram via telefon kan du alltid mejla till oss info@sokolovagynklinik.se Allt gott, team på Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 08:34 - 26 jun, 2019
Hej! Jag undrar vad det kostar, en vanlig gynekologiskundersökning med ultraljud om jag kommer som privat person utan remis. Jag har inga besvär men jag är 50 år gmmal och min mens har försvunnit för 5-6 månader sedan och kom igen lite granna för ca två veckor sedan. Jag känner att behövs en kontroll samt en rådgivning med gynekologen Mvh Belma
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Ett besök kostar 300kr. Vi har ingen remisskrav. Om du fick en blödning är det viktigt att du kommer till doktor snarast. Vi kan erbjuda en tid nästa vecka. Vänligen kontakta oss via 031 13 33 37 eller info@sokolovagynklinik.se för bokningen. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 15:35 - 3 jun, 2019
Hej! Jag har besvär sedan cellgiftbehandling mm efter bröstcanceroperation.Slängdes in i klimakteriet över en natt 48 år. Hade ingea problem före..Känner mig alltid kissnödig svider måste gå ofta hela dygnet.Hjälper ni med sånt-finns det hjälp för en fd cancerpatient?MVH /A
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Vi kan erbjuda en tid till professor Hans Grundsell 10, 18 juni eller vecka 27 och 28. Vänligen kontakta oss via info@sokolovagynklinik.se eller via telefon 031 13 33 37 på vardagar mellan kl 09.00 och 12.00. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 18:55 - 2 jun, 2019
Hva slags maskin bruker dere for vaginal stramming?
svarar:
Hej Lena och tack för din förfrågan! Vi använder IntimaLase Fotona. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 01:28 - 29 maj, 2019
Hej! Vilken är er älsta ålder vid inseminationer? Mvh Susanne
svarar:
Hej Susanne! Innan man bestämmer sig för insemination rekommenderar vi lämna blodprov AMH som visar äggreserv och hjälper att bedöma chanser att lyckas med behandlingen. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 17:47 - 21 maj, 2019
Hej hur mycket kostar att göra cellprovet och hur länge behöver vänta för svar ?
svarar:
Hej Donjeta! Du är välkommen att kontakta oss via telefon 031 13 33 37 mellan kl 09.00 och 12.00 på vardagar eller via info@sokolovagynklinik.se dygnet runt. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 08:21 - 14 maj, 2019
Vad kostar ett besök hos er ?
svarar:
hej Linda! Priset för besök beror på om du kommer som en vårdpatient eller som privat patient. Du kan kontakta oss via info@sokolovagynklinik.se eller via telefon 031 13 33 37 under våra telefontider på vardagar mellan kl 09.00 och 12.00. Med vänlig hälsning, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 20:15 - 20 jan, 2019
Hej! Jag undrar ifall ni utför vaginal tightening med hifu? Mvh Emma
svarar:
Hej Emma! Vi utför laserbehandling och vaginal tightening med Fotona laser. Du är välkommen att kontakta oss via info@sokolovagynklinik.se för att boka en tid för primär konsultation.
Fråga ställd 20:50 - 18 jan, 2019
Hej, skulle vilja ta blodprov för att kolla östrogen och progrsteron Är 45 år och har hormonspiral Tar ni sådana prover
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Vi tar blodprov på Östrogen och Progesteron. För att boka en tid för provtagningen vänligen kontakta oss via telefon 031 13 33 37 vardagar mellan 09.00 och 12.00 eller via info@sokolovagynklinik.se
Fråga ställd 18:14 - 24 jan, 2018
Utför ni tester av östrogendominans och progesteron underskott och isf genom blod eller saliv?
svarar:
hej och tack för din frågan! Vi utför alltid hormontest innan besök hos doktor. Doktor går igenom provresultat, samtalar om symptom och gör undersökning. Sedan utformar hon en individuell anpassad behandling utifrån patientens symptom och provresultat. MVH, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 14:14 - 24 okt, 2017
Hej har ni någon erfarenhet av Endometrios?
svarar:
hej Maria! Vi är specialistklinik och behandlar alla gynekologiska sjukdomar inklusive endometrios. MVH, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 20:54 - 23 okt, 2017
Hej! Har ni erfarenhet av pof och behandling för att bli gravid?
svarar:
Hej Linda! Vi hjälper alla kvinnor som vill bli gravida även dem som har premature ovarial svikt. MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 12:22 - 15 aug, 2017
Hej! Undrar vad Vaginal Lazer behandling kostar?
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! En behandling som utförs av doktor kostar 7500kr. För att veta om behandlingen passar dig och hur många behandlingar du behöver ska du komma till doktor för konsultation. Mvh Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 13:47 - 3 maj, 2017
Vad kostar besöket?
svarar:
hej Dorota! Konsultation hos doktor inför behandling med laser kostar 1000kr. Du är välkommen att ta kontakt med kliniken och boka en tid! MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 06:58 - 24 mar, 2017
Hej, då jag bor i Stockholm är min fråga om det finns en hormon klinik här, jag är 49 och läst på mycket om bioidentiska hormoner,har varit i kontakt med hormonelle men känns olustigt att han försöker skicka sig på kvinnor och tar ocker priser utan att skicka något alls på analys. Fråga nr 2 är hur många resor måste jag planera in eller kan vissa saker ske utan att jag fysiskt förflyttar mig till er.
svarar:
Hej Catarina och tack för din förfrågan! Vi vet inte om det finns andra liknande kliniker men vi tar hand om patienter från hela Sverige. Ett besök hos oss kostar 1300kr och inkluderar genomgång av dina problem, undersökning med UL, planering av behandling, förskrivningen av mediciner. I samband med besöket ska man lämna blodprov som kostar mellan 900 och 1300kr. Man brukar ha ett besök om året, sedan kan man boka en uppföljning via telefon. Önskar du boka en tid kontakta oss via e-post info@sokolovagynklinik.se eller ring mellan kl 09.00 och 12.00. Mvh Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 23:37 - 13 jan, 2017
Hej ser ni problemet i vulva och Vad kostar Konsulat?
svarar:
Hej och tack för din förfrågan! Vi är en specialistmottagning och tar hand om alla gynekologiska problem. MVH, Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 15:32 - 27 okt, 2015
Vad kostar besöket?
svarar:
Hej Jennifer! Besök gärna vår webb-sida för att få information om priser eller ring till 031 13 33 37 mellan kl 08.00 och 12.00. MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 11:49 - 9 sep, 2015
Hej! Ringt men inte lyckats nå er. Vilken tid bäst o ringa för att fråga o ev best tid? Ulrika
svarar:
Hej Ulrika! Du kan ringa mellan kl 08.00 och 12.00 och mellan kl 13.00 och 16.00. Du kan också mejla till info@sokolovagynklinik.se MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 13:26 - 7 maj, 2015
Hej! Önskar boka tid hos er, har ni någon telefontid? Mvh Sofia
svarar:
Hej Sofia! Du kan ringa till oss mellan kl 8.00 och 12.00 och mellan 13.00 och 16.00 och boka telefontid. MVH Sokolova Gynkliniken
Fråga ställd 12:05 - 4 maj, 2015
Tar Ni mot patienter som är 13 år?
svarar:
Hej Mikael! Vi tar emot patienter i alla åldrar. De som är under 20 år betalar ingen avgift men vid utebliven besök debiteras man på 200Kr. MVH Sokolova Gynkliniken

Vi jobbar här

4.3
1.8
sara D.
5 jun, 2025
Bra första möte , lyhörd när man var där. Sen när man skall göra uppföljning får man ingen återkoppling alls trots många försök . Man får ingen uppföljning på sina provresultat fast man betalat flera tusen kronor. Oprofessionellt! verkar ha för mycket patienter så man inte hinner med!!
4.5
Caterina B.
28 apr, 2025
Alltid professionellt och trevligt bemötande. Mycket kunnig i bla. menopaus/ klimakterie frågor. Känns priviligerad att vara patient hos Sokolova då allt mindre satsas på gynekologi och kvinnors hälsa.