Boka av tid

Behöver du boka av din tid hos oss på Meliva Gyn Läkarvillan?Du kan enkelt boka av din tid via 1177 Mina Vårdkontakter. Där kan du även boka...

Boka tid hos Meliva Gyn Läkarvillan för Boka av tid.

Boka av tid

Behöver du boka av din tid hos oss på Meliva Gyn Läkarvillan?

Du kan enkelt boka av din tid via 1177 Mina Vårdkontakter. Där kan du även boka om din tid om du önskar.

Tänk på att avbokning måste ske senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras du för uteblivet besök. Högkostnadskort eller frikort gäller ej vid uteblivet besök.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Meliva Gyn Läkarvillan erbjuder.

Kungsholmen
Välkommen till våra gynekologiska mottagningar i Stockholm. Vår verksamhet omfattar både mottagning och kirurgisk behandling. GynStockholm Läkarvillan har nu bytt namn till Meliva Gyn Läkarvillan! Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och därmed gäller vanlig patientavgift på 275 kr/besök samt frikort. Giltig legitimation skall uppvisas vid besöket. Vi gör utredningar och behandlingar av bland annat: Gynekologisk mottagning Sjukdomar i livmoder och äggstockar Inkontinens Framfall (prolaps) Mensstörningar Smärttillstånd i underlivet Övergångsbesvär Preventivmedel Ultraljud Utredning och behandling av cellförändringar Gynekologiska operationer Utförs av våra gynekologer på vår operationsavdelning. Dagkirurgiska operationer innebär att du lämnar sjukhuset samma dag. Varmt välkommen till Meliva Gyn Läkarvillan!

3.8
2.8
Johanna N.
26 maj, 2025
Blev väldigt besviken efter att ha träffat en gynekolog vid namn Christina. Inget varmt eller empatiskt bemötande alls. Otrevlig och gav ingen tid för samtal utan besöket var över på 10 minuter.
Carolina H.
8 apr, 2025