Tandläkarundersökning

Boka tid hos Folktandvården Rotebro Sollentuna för Tandläkarundersökning .

från 1080kr

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren dina tänder och din mun för att se att du inte har hål i tänderna, tandköttsinflammation, tandlossning eller andra tecken på sjukdom eller problem i munnen.

Vad ingår i tandläkarundersökningen?

I undersökningen ingår även upp till fyra röntgenbilder. Du får också tips om hur du ska sköta tänderna på bästa sätt för att förebygga problem.

Alltid kostnadsförslag

Om du har något problem eller någon sjukdom, eller förhöjd risk att få det, föreslår tandläkaren en eller flera behandlingsåtgärder. Du får alltid ett kostnadsförslag att ta ställning till.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Folktandvården Rotebro Sollentuna erbjuder.

Sollentuna
Om Folktandvården Rotebro Sollentuna Hos oss på Folktandvården Rotebro i Sollentuna får du hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa. Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper barn, ungdomar och vuxna med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Tandvård hos Folktandvården Vi erbjuder bland annat akuttandvård, lagningar, estetisk tandvård som till exempel tandblekning och skalfasader samt tandersättningar som broar, implantat och proteser. Hos oss kan du som är vuxen också få Frisktandvård, tandvård till fast pris. Folktandvården har funnits i nästan 75 år och vi tar emot cirka 500 000 kunder varje år bara i Stockholms län. Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på telefonnummer 08-123 156 80. Varmt välkommen till Folktandvården Rotebro!

Folktandvården Rotebro Sollentuna är uppskattad för sin lyhörda och skickliga personal som ger professionell och trygg tandvård. Många patienter känner sig välkomna och nöjda med både mottagning och estetisk tandvård. Vissa upplever dock att det kan vara svårt att få tider och att det finns förbättringspotential gällande eftervård och hygien. Kliniken passar både barn och vuxna samt dem som söker estetiska behandlingar.
Lyhörd och skicklig personal
Trygg och professionell vård
Vänlig mottagning
Engagerad och tillmötesgående personal
Nöjda med estetisk tandvård
Ont om tider ibland
För många patienter per tandläkare
Gratis Frisktandvård
Inget akut stöd efter behandling
Bristande hygienrutiner
barn, vuxna, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Google (25) & Vården (3).

4.7
Maja J.
2 nov, 2020
Ludvig E.
30 okt, 2020
Mycket bra och professionell tandvård!

Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.