LĂ€s mer

Boka tid hos FolktandvÄrden Rotebro Sollentuna för Tandblekning .

frÄn 1720kr
per kÀke

Hos oss fÄr du hjÀlp att bleka tÀnderna pÄ ett sÀkert sÀtt. Genom att vi bedömer dina tÀnder och mun före blekningen försÀkrar du dig om att dina tÀnder Àr i gott skick och minskar risken för flÀckar, skador pÄ tandköttet och svÄra ilningar.

Hur gÄr tandblekning till?

Vi tillverkar en personligt utformad skena i mjukplast. Sedan fÄr du noggranna anvisningar sÄ att du kan göra behandlingen med blekgel hemma pÄ dagen eller natten. Blekning innebÀr oftast tre besök hos tandvÄrden, dÄ ingÄr ocksÄ en efterkontroll dÀr tandlÀkaren eller tandhygienisten undersöker tÀnder och tandkött.

För att bleka tÀnderna mÄste du vara över 18 Är och inte vara gravid eller amma, enligt LÀkemedelsverkets regler.

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som FolktandvÄrden Rotebro Sollentuna erbjuder.

Sollentuna
Om FolktandvÄrden Rotebro Sollentuna Hos oss pÄ FolktandvÄrden Rotebro i Sollentuna fÄr du hjÀlp med allt som rör dina tÀnder och munhÀlsa. VÄra duktiga tandlÀkare, tandhygienister och tandsköterskor hjÀlper barn, ungdomar och vuxna med allt frÄn en vanlig undersökning till mer avancerad tandvÄrd. TandvÄrd hos FolktandvÄrden Vi erbjuder bland annat akuttandvÄrd, lagningar, estetisk tandvÄrd som till exempel tandblekning och skalfasader samt tandersÀttningar som broar, implantat och proteser. Hos oss kan du som Àr vuxen ocksÄ fÄ FrisktandvÄrd, tandvÄrd till fast pris. FolktandvÄrden har funnits i nÀstan 75 Är och vi tar emot cirka 500 000 kunder varje Är bara i Stockholms lÀn. Vid akuta besvÀr nÀr kliniken Àr stÀngd, vÀnd dig till FolktandvÄrden Akuten pÄ telefonnummer 08-123 156 80. Varmt vÀlkommen till FolktandvÄrden Rotebro!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 28 textrecensioner*
FolktandvÄrden Rotebro Sollentuna Àr uppskattad för sin lyhörda och skickliga personal som ger professionell och trygg tandvÄrd. MÄnga patienter kÀnner sig vÀlkomna och nöjda med bÄde mottagning och estetisk tandvÄrd. Vissa upplever dock att det kan vara svÄrt att fÄ tider och att det finns förbÀttringspotential gÀllande eftervÄrd och hygien. Kliniken passar bÄde barn och vuxna samt dem som söker estetiska behandlingar.
MÄnga tycker
Lyhörd och skicklig personal
Trygg och professionell vÄrd
VĂ€nlig mottagning
Engagerad och tillmötesgÄende personal
NÄgra tycker
Nöjda med estetisk tandvÄrd
Ont om tider ibland
För mÄnga patienter per tandlÀkare
Gratis FrisktandvÄrd
Inget akut stöd efter behandling
Bristande hygienrutiner
SÀrskilt lÀmplig för
barn, vuxna, estetisk tandvÄrd
*Sammanfattat frĂ„n Google (25) & VĂ„rden (3).

Omdömen frÄn patienter

2 nov, 2020
‱
Ludvig E.
30 okt, 2020
Mycket bra och professionell tandvÄrd!

MÄndag - Torsdag
Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.

MÄndag - Fredag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.