Barnmorska Online

Boka tid hos Mama Mia Söder Barnmorskemottagning/Ultraljud för Barnmorska Online.

Barnmorska Online

Träffa oss snabbare och smidigare i vår online-tjänst. Du träffar oss via chatt eller video vad det än gäller, var du än är och när det passar dig. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning. Varmt välkommen till oss!

Berätta vad du behöver hjälp med

För att påbörja ditt digitala besök loggar du in med ditt BankID. När du är inloggad får du välja varför du söker dig till oss och svara på några frågor.

Vi kontaktar dig

Du kan påbörja ditt besök och ge svar på de förberedande frågorna när som helst under dygnets alla timmar. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. Svarstiden är vanligtvis inom 30 min under våra öppettider. Våra öppettider är helgfria vardagar 08.00 - 16.00.

Kontakt med oss

Du får ett sms när vi har tagit oss an ditt ärende. Vid behov ställer vi ytterligare frågor i chatten alternativt så bjuder vi in till ett videomöte. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Mama Mia Söder Barnmorskemottagning/Ultraljud erbjuder.

Södermalm
Mama Mia Söder BMM ligger på Götgatan 83E på Södermalm. Här erbjuder vi mödravård, ultraljud, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Barnhälsovård erbjuder vi på Mama Mia Söder BVC som ligger i Söderhallarna, plan 9, vid Medborgarplatsen. Vi kan ordna med tolk vid behov. Mama Mias värdegrund För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor. Om Mama Mia Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik! Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm. Varmt välkommen till Mama Mia Söder BMM!

Mama Mia Söder Barnmorskemottagning är känd för sitt varma mottagande och kompetenta personal. De erbjuder professionella ultraljudsundersökningar med pedagogisk information i en mysig och fräsch miljö. Några patienter har dock upplevt långa väntetider och otydlig information. Det fanns också viss kritik mot personalens bemötande och problem med journalsystemet.
Varmt bemötande
Brist på information
Otrevlig personal
Brustet journalsystem
graviditet, mödravård, ultraljud
*Sammanfattat från Google (33).

4.5
Johanna L.
21 nov, 2022
Fantastisk mottagning och bemötande, kompetenta och inkännande barnmorskor. Tack!
Jessica H.
23 mar, 2022