Misstänker du ögonsjukdom? Gör en ögonhälsoundersökning hos Synsam!

ANNONS. Innehåll från Synsam.

Är du orolig för att drabbas av en ögonsjukdom, såsom grå starr eller grön starr? Hos Synsam kan du snabbt få tid hos en erfaren optiker som genomför en noggrann undersökning av din ögonhälsa.

9 mars 2021 kl 11:31

Varför ska du göra en ögonhälsoundersökning?

Efter att du har fyllt 50 år löper du högre risk att drabbas av åldersrelaterade ögonsjukdomar, såsom grå starr, grön starr eller förändringar i gula fläcken. Det är därför mycket viktigt att regelbundet gå på ögonhälsoundersökningar, så att du i tid kan upptäcka och behandla en eventuell ögonsjukdom.

Så går en ögonhälsoundersökning hos Synsam till

Under en ögonhälsoundersökning på Synsam får du träffa en specialutbildad optiker som undersöker din ögonhälsa med hjälp av modern teknik. Bland annat genomför optikern:

  • en fotografering av din ögonbotten
  • en tryckmätning av ditt öga
  • en synfältsmätning av ditt öga

Vid undersökningen tittar optikern även på din synskärpa. Med hjälp av ögonhälsoundersökningen kan optikern i god tid upptäcka eventuella ögonsjukdomar och ge dig en heltäckande bild av hur din ögonhälsa ser ut.

Fördelarna med att göra en ögonhälsoundersökning hos Synsam 

Synsam rekommenderar att du som är över 40 år genomför en ögonhälsoundersökning vartannat eller vart tredje år. Att regelbundet gå på ögonhälsoundersökningar hjälper dig att upptäcka eventuella ögonsjukdomar i god tid. Hos Synsam har personalen lång erfarenhet och är specialutbildade för att kunna ge dig en trygg och grundläggande ögonhälsoundersökning, och avgöra om du behöver remiss till en ögonläkare.

Synsam har över 40 ögonhälsocenter över hela Sverige – boka din ögonhälsoundersökning hos oss redan idag!