Smile Tandvård erbjuder konsultation för Invisalign

Smile Tandvård erbjuder konsultation för Invisalign

ANNONS. Innehåll från Smile Tandvård.

Är du intresserad av osynlig tandställning? Smile erbjuder konsultation för tandreglering med Invisalign, runt om i hela landet!

21 september 2022 kl 08:43

Invisalign – den osynliga tandställningen

Invisalign är en typ av tandställning som består av avtagbara skenor i plast. Plastskenorna är genomskinliga, vilket gör att de blir osynliga – det syns i princip inte att du har tandställning. Skenorna byts ut varannan vecka, och på så sätt justerar Invisalign dina tänder en liten bit i taget.

Fördelar med Invisalign

  • Invisalign är en väldigt diskret tandställning, som i princip inte syns alls när du använder den.
  • Du kan ta ut Invisalignskenorna när du vill, vilket underlättar när du ska rengöra tänderna och tandställningen.
  • Eftersom skenorna är gjorda i plast är de väldigt snälla mot din mun, och du slipper det skav som en vanlig tandställning kan orsaka.
  • Med Invisalign ser du resultat redan inom 3-18 månader.

Hur går det till när man skaffar Invisalign?

Det första steget för att skaffa Invisalign är en konsultation. En tandläkare undersöker dina tänder och ditt bett för att avgöra om Invisalign är ett bra alternativ för dig. Du får även en preliminär uppskattning på hur lång tid behandlingen kommer att ta, och hur mycket det kommer att kosta.

Konsultation hos Smile Tandvård

Smile Tandvård erbjuder konsultation för Invisalign för 295 kr, runt om i hela landet. Välkommen att boka en konsultation för Invisalign redan idag, hos Smile Tandvård!