Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning C1, Rättspsykiatriska regionkliniken

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Avdelning C1, Rättspsykiatriska regionkliniken

010 - 104 82 25

Vårdplatser: 14 (+ 2 HVH) Behandlingsavdelning för patienter där kravet på samhällsskydd är lägre. Avdelningen är anpassad för patienter med relativt hög funktionsnivå. Behandlingsmiljön kräver hög grad av delaktighet och motivation. Fokus ligger på den rättspsykiatriska rehabiliteringsprocessen med särskild tyngd på boende, sysselsättning, arbete och fritid. Halvvägshuset: Vårdplatser 2 Utslussningsenhet med utslussning enligt särskild modell som bedrivs i tät samverkan med avdelning C1 och vår öppenvård. Modellen bygger på mjukare övergångar från sluten till öppen vård i samverkan med samtliga ingående aktörer runt patienten. Vårdperioden, som ryms inom sex till tolv månader, syftar också till att testa det stöd patienten har behov av i öppen vård. Vården bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) med stöd av rättspsykiatrisk öppenvård.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

010 - 104 82 25

Växelnummer:
010 - 103 00 00
Besöksadress
Jungfruvägen 7, Vadstena - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Besök till patienter anmäls på avdelningens telefonnummer senast dagen innan besöket. Besökare ska kunna legitimera sig. Alla besökstider överenskommes när besöket anmäles per telefon.
Remisskrav
Ja
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Rättspsykiatrisk vård

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?