5
(2)
Öppet måndag från 07:30

Folktandvården Vallby, Västerås

Loftbodsvägen 11, Vallby

ANNONS

Folktandvården Vallby, Västerås

Folktandvården finns inom alla kommuner i Västmanland och erbjuder tandvård till barn, ungdomar och vuxna. Ditt behov är utgångspunkten för den tandvård vi erbjuder. Det innebär att du ska ha möjlighet till regelbunden undersökning och behandling av dina tänder. Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris! Folktandvården har öppet året om.

Informationen uppdaterades 17:32 - 12 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

4 apr, 2016 Marcus skrev:

Fantastiskt bra mottagning. Från reception till tandläkaren. Avspänt och lättsamt men ändå superbra vård. Rekommenderas varmt!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 feb, 2013 ulla-stina skrev:

Jag har alltid blivit väl omhändertagen och behandlad med tålamod, varsamhet och omtanke. Har fått många goda råd som sedan är upp till mig att försöka att efterleva. Inte alltid så lätt ;)


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Tisdag : 07:30 - 17:00
Onsdag - Torsdag : 07:30 - 16:00
Fredag : 07:30 - 13:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.