5
(1)
Öppet, idag till 16:00

Viksäng Familjeläkarmottagning

Regementsgatan 2, Västerås

ANNONS

Viksäng Familjeläkarmottagning

Vi erbjuder dig listning på familjeläkare, din egen distriktssköterska, personal som samverkar i team, egen rehabilitering på Kraftkällan, mödra och barnhälsovård med samverkan i familjecentral. Hos oss har du en egen familjeläkare och distriktssköterska som du kan nå direkt via telefon och/eller via e-tjänsterna. Mottagning distriktssköterska samma dag vardagar 09.00 - 11.15 Vi erbjuder även specialistmottagning avseende astma, diabetes, demens och hjärtsvikt. Vi bedriver ett aktivt folkhälsoarbete genom vårt rökslutarstöd och KBT-mottagning. Du är välkommen att lista dig hos oss. Du listas då hos den familjeläkare som har plats. Vid återbud ring 021-17 50 18.

Informationen uppdaterades 17:18 - 12 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

29 mar, 2019 K..ä skrev:

Jättenöjd, kunnig spansk läkare om både sjukdomar och medicin. Har nyligen bytt från en stadsdel till denna och är supernöjd. Dessutom väldig ordning då ingen betalning med förklaring varför jag är där och vem jag är som andra kan höra utan helt privat bakom stängd dörr. /Kalle

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00 avbok 021-175018
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.