0
(1)
Öppet måndag från 08:00

Capio Västerås Familjeläkarmottagning

Kopparbergsvägen 17, Västerås

ANNONS

Capio Västerås Familjeläkarmottagning

Vi lovar att göra allt för att du ska bli nöjd och få så god service och vård som möjligt av vår kunniga personal. Vårdcentralen har familjeläkare med lång erfarenhet, diabetessköterskor, resevaccination, barnmorskor, barnsjuksköterskor, sjukgymnaster och beteendeterapeut.

Informationen uppdaterades 17:04 - 25 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

27 aug, 2014 Hans skrev:

Hej min vårdcentral Capio! Är så tacksam att vara patient och brukare hos Er. Pigga och glada sköterskor inkl receptionen. Och dessutom duktiga läkare som bryr sig. Visa gärna alla medarbetare vad jag vill förmedla. Oftast så är det ju endast då ngn är missnöjd som denne reagerar. Min duktige läkare heter Hussein Hussein. Shine On // HB


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.