Öppet idag från 08:00

Ångest och ASTA mottagning Umeå

Norrlands universitetssjukhus

ANNONS

Ångest och ASTA mottagning Umeå

Vi vänder oss till dig mellan 18 och 60 år som är i behov av psykiatrisk specialistvård. Mottagningen utvecklar behandlingsmodeller och ansvarar för diagnostik, behandling och rehabilitering för patienter med ångestsyndrom och behandling av traumatiserade patienter (PTSD). Mottagningen har också som uppdrag att behandla annan psykiatrisk problematik inom det allmänpsykiatriska området. Behandlingen kan ske individuellt och/eller i grupp och kan vara psykologisk (KBT), farmakologisk, familje- och nätverksorienterad eller sjukgymnastisk med inriktning på kroppskännedom. På Ångestmottagningen arbetar kuratorer, läkare, psykologer, fysioterapeut, skötare och sjuksköterskor. Vi har telefontid helgfri måndag till fredag via återuppringning. Telefontiderna kan variera.

Informationen uppdaterades 17:13 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.