Öppet, idag till 16:30

Beroendecentrum Kalmar

Ståthållaregatan 48, Kalmar

ANNONS

Beroendecentrum Kalmar

Beroendecentrums uppdrag är att ge vård för opiodberoende, s.k. LARO. Vi hjälper till med konsultationer och ger rekommendationer om vårdinsatser. Inom ramen för LARO ger vi vård i form av medicinsk behandling, samtalsbehandling och tillhörande utredningar. Beroendecentrums uppdrag är utredning av opioidberoende och rekommendation om vårdinsatser. Utredning kan leda till inkludering i substitutionsbehandling med långverkande opioider, så kallad LARO – en behandling som socialstyrelsen rekommenderar. Insatserna planeras i samråd med patienten i en individuell vårdplan. Samverkan med Socialtjänst och andra vårdgivare är oftast en viktig del i behandlingen. Vi erbjuder även rådgivning i frågor kring beroendeproblematik.

Informationen uppdaterades 08:03 - 15 sep, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:30 - 16:30
Fredag : 08:30 - 14:30

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 10:30
Fredag : 08:00 - 10:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.