BUP En väg in, Södermalm

Sachsgatan 10,STOCKHOLM

ANNONS

BUP En väg in, Södermalm

BUP En väg in tar emot remisser och förfrågningar om vård för nya patienter till öppenvården inom BUP Stockholm. Barn- och ungdomspsykiatrin vänder sig till barn och ungdomar 0-17 år och deras familjer. Du som är orolig för ditt barns psykiska hälsa kan vända dig till BUP En väg in för råd och hjälp. Du som är ung kan sjlv ta kontakt om du är orolig för hur du mår psykiskt. Vid behov av akut vård kvällar efter 16.00, nätter och helger vänder du dig istället till BUP Akuten: 08-616 69 00, Sachsgatan 10 vid Södersjukhuset

Informationen uppdaterades 09:08 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.