Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Rehabiliteringskliniken

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Rehabiliteringskliniken

0470 - 59 22 50

Rehabiliteringskliniken bedriver specialiserad rehabilitering för vuxna inom sluten- och öppenvård, efter somatisk sjukdom eller skada. Det övergripande målet med rehabiliteringen är att skapa bästa möjliga välbefinnande för patienten och att främja ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Rehabiliteringsinsatserna ska stödja patienten i att uppfylla sina mål inom familjeliv, arbete och fritid. Rehabiliteringen kan erbjudas i olika former - i sluten-eller öppenvårdsprogram eller smärthanteringsprogram av interdisciplinära team - i olika former av patientskolor-grupper - av enskild profession - mottagning för specialistbedömning av patienter med långvarig benign smärta. Exempel på diagnoser är MS, ryggmärgsskada, Post polio, Parkinson, benamputation, förvärvad hjärnskada stroke, traumatisk hjärnskada samt långvarig icke-malign smärta. Verksamhetschef Yvonne Hellsten Tel 0470-58 80 00

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

0470 - 59 22 50

Växelnummer:
0470 - 58 80 00
Besöksadress
J F Liedholms väg 12 Sigfridsområdet - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 10:00
  • Måndag - Fredag 13:00 - 15:00
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Anpassa besökstidens längd och antal besökare efter hur mycket den ni besöker orkar med. På grund av allergirisken, tänk på att inte ta med blommor.
Remisskrav
Remiss krävs.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Smärtrehabiliteringsverksamhet, Strokevård

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?