3.5
(1)
Öppet idag från 07:45

Beroendeteamet Västervik

Nygatan 10, Västervik

ANNONS

Beroendeteamet Västervik

Beroendeteamet är ett subspecialiserat team. Hit söker du som är 18 år och äldre med så kallad dubbeldiagnos - missbruksproblematik kombinerat med psykiska funktionshinder.

Informationen uppdaterades 08:03 - 15 sep, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3.5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11 sep, 2020 Michael P. skrev:

Bedömmnig av en läkare som her aldrig träffad mig, inte alls på telefon eller in person! Sin uppfatting blir leverrad av sina medarbetare. Sånna läkare sakner min respekt och visar en sorts arrogans som är inte hjälpsam i sjukvården! Andra medarbetare och en annan läkare är extrem trevlig och hjälpsam, synd att en läkare begripa inte hur ma hantera folk med respekt! En stor tack för två andra (en läkare) och en yngre kvinna som gav mig en stor hjälp i början!

Vårdkvalitet
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:45 - 16:00
Fredag : 07:45 - 12:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.