Folktandvården Pajala logo
Tandläkare

Folktandvården Pajala

Folktandvården verkar för en god munhälsa i Norrbotten. Vårt främsta uppdrag är att ge avgiftsfri tandvård för barn och unga till och med det år de fyller 23. Folktandvården ska även erbjuda tandvård för äldre- och funktionshindrade samt specialisttandvård för alla norrbottningar. Tandvård till övriga vuxna erbjuder vi i mån av tid. Akuta patienter har företräde. Sedan följer planerad tandvård för barn och unga, patienter med rätt till särskilt tandvårdsstöd på grund av omsorgsberoende eller sjukdom samt äldre över 80 år. Därefter tandvård för övriga vuxna.

Informationen uppdaterades 01:46 - 5 jul, 2025

Tisdag - Torsdag
Måndag

Allmäntandvård

Folktandvården Pajala får beröm för sitt trevliga bemötande och rekommenderas varmt av flera patienter. Vissa recensenter uppskattar kliniken som en bra plats för tandvård. Däremot rapporteras svårigheter med att få akuttider och lång väntetid vid besök. Ett par recensenter påpekar problem med straffavgift vid sjukdom och dålig lukt i lokalen.
Bra bemötande
Svårt att få akuttid
Rekommenderas varmt
Bra för tandvård
Lång väntetid
Straffavgift vid sjukdom
Luktar tandläkarlokal
Allmän tandvård, barn och unga, äldre, funktionshindrade
*Sammanfattat från Google (15) & Vården (1).

3.8
4.3
Lennart N.
20 feb, 2025
Bra och proffsigt i alla avseenden, synd bara att det är brist på tandläkare vad jag har förstått. Jag fick den akutvård jag behövde, men nu gäller det att få den vård som inte är akut.Tack !
3.3
Thanaphon S.
16 jul, 2021
Har satt i system att felaktigt påstå att en kallelse skulle vara en övernskommen tid och debitera om man uteblir trots att kallelsen aldrig kommit fram som ca 0,5% av post