Öppet, idag till 16:00

Tandläkare Katti Lagnöhed, Nyköping

Folkungavägen 7, Nyköping

ANNONS

Tandläkare Katti Lagnöhed, Nyköping

Hos oss på Tandhälsan Lagnöhed är hela familjen välkommen för tandvård! Mottagningen av har avtal med Region Sörmland och tar emot barn och unga vuxna som är folkbokförda i Sörmland. Tillsammans med dig planerar vi din tandvård efter dina behov, förutsättningar och önskemål och ser till att du får den tid som behövs för att du ska känna dig trygg genom alla moment hos oss. Du får alltid behandlingsalternativ samt kostnadsberäkningar med dig hem så att du i lugn och ro kan fundera på vad som blir bäst för dig innan någon behandling påbörjas. Välkommen till en lugn och trevlig klinik!

Informationen uppdaterades 09:09 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 07:30 - 16:00
Tisdag : 07:30 - 17:00
Onsdag : 07:30 - 16:00
Torsdag : 07:30 - 17:00
Fredag : 07:30 - 14:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.