Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Barn- och ungdomsmottagning Gävle

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Barn- och ungdomsmottagning Gävle

026 - 15 40 99

Till barn- och ungdomsmottagningen kommer du och ditt barn efter att ha fått remiss eller gjort en egen vårdbegäran via 1177 Vårdguidens e-tjänst. Kontakta i första hand din hälsocentral, barnavårdcentral, skolsköterska/skolläkare eller 1177 Vårdguiden på telefon om du har frågor gällande dig eller ditt barn. Vill du komma i kontakt med mottagningen gör du det enklast genom 1177 Vårdguidens e-tjänst, klicka på det sökord som passar ditt ärende. E-tjänster hittar du under rubriken Våra e-tjänster på den här sidan.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

026 - 15 40 99

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle - visa på karta
Telefontider
  • Måndag 08:15 - 15:15
  • Tisdag 08:15 - 15:15
  • Onsdag 08:15 - 11:30
  • Torsdag 08:15 - 15:15
  • Fredag 08:15 - 11:30
Öppettider
  • Ej angivet
Remisskrav
Din läkare kan skicka en remiss till oss. Du kan också själv skicka en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Allergologi, barn och ungdom, Avancerad hemsjukvårdsverksamhet, barn och ungdom, Dietist, Endokrinologi, Kardiologi, barn och ungdom, Lekterapi, Medicin, barn och ungdom, Neurologi, barn och ungdom, Onkologi, barn och ungdom, Reumatologi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?