Övrig information Använd gärna 1177 e-tjänster för att boka, av- eller omboka tid. Du hittar e-tjänsterna här ovan till höger. Hos oss kan du: - Omboka tid direkt i vår kalender, gäller 24 timmars blodtryck samt r-test undersökning. - Av- och omboka tid via mailfunktionen, gäller övriga besök - Kontakta mottagningen Om bank-id: Så loggar du in på e-tjänsterna Du loggar enkelt in på e-tjänsterna...
Om bank-id: Så loggar du in på e-tjänsterna Du loggar enkelt in på e-tjänsterna med e-legitimation eller mobilt bank-id. Mobilt bank-id laddar du ner i din internetbank. E-legitimation till dator kan du också ladda ner i internetbanken. Om du inte är bankkund kan du vända dig till Skatteverket. Läs mer på 1177.se.
Klinisk fysiologi vid Norrtälje sjukhus uppskattas gång på gång för sin trevliga och kunniga personal, samt den snabba akutmottagningen och den goda maten. Det upplevs av många som en trygg och effektiv vårdinrättning. Några recensenter har dock kritiserat vissa brister, såsom feldoserad medicinering och bristande kommunikation i telefon. Trots detta upplevs sjukhuset som tillmötesgående och professionellt av de flesta.