Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 010 - 888 54 07

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Sveavägen 83, STOCKHOLM - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 08:15 - 16:30
 • Fredag 08:15 - 14:00
 • Avvikande öppettider kan förekomma, se exakt information om öppettider på Audikas hemsida.

Snittbetyg på omdömen

4,2

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme
Logo Audika Sveavägen

Om Audika Sveavägen

Välkommen till Audika på Sveavägen!

Vi är experter på hörsel. Hos oss arbetar legitimerade audionomer med målet att du ska höra så bra som möjligt. Du når enklast vår klinik på Sveavägen 83 med pendeltåg, tunnelbana eller buss till Odenplan. Från Odenplan är det några minuters promenad till kliniken.

Vad kan Audika Sveavägen hjälpa dig med?

Vi erbjuder hörselundersökningar samt utprovning och service av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Du som behöver höra bra på jobbet kan även få hjälp med arbetsplatsanpassningar och formgjutna hörselskydd.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm med utprovning av hörapparater vid så kallad primär hörselrehabilitering. Du behöver ingen remiss för att komma till oss och hörselundersökningen kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig över 85 år).

Primär hörselrehabilitering är en del av ”Vårdval hörsel” som innebär att landstinget ger privata kliniker i uppdrag att utföra hörselvård. I Stockholm finns även ”Fritt val” som innebär att du kan välja att prova ut hörselhjälpmedel ur Audikas privata sortiment och använda en så kallad hörselcheck (rekvisition) för delar av kostnaden.

Om Audika

Audika är ett av Sveriges ledande företag inom privat hörselvård. Vi har ett 30-tal hörselkliniker i södra och mellersta Sverige. Hos oss arbetar cirka 200 personer, varav ungefär hälften är legitimerade audionomer. Audika bildades hösten 2016 då hörselklinikerna Avesina, Audionomerna och Hörsam gick samman.

Prova i lugn och ro

Oavsett om du lånar hörapparat från Region Stockholm eller köper hörapparat ur Audikas privata sortiment får du 30 dagars provperiod så att du har tid att prova och vänja dig vid hjälpmedlen. Dessutom har du 3 års reklamationsrätt.

Aktuellt just nu

Vi på Audika har anpassat vår verksamhet efter rådande Corona-situation och erbjuder flera olika möjligheter att få hjälp med din hörsel både digitalt och på klinik. Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Alla besök sker på tu man hand med din audionom och endast fullt friska medarbetare går till jobbet. Vi har även ställt in alla drop-in tillfällen. Hitta information om senaste nytt på Audikas hemsida.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 08 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Audika Sveavägen

Hörseltest hos Audika Sveavägen i Stockholm

Första steget till en bättre hörsel är en hörselundersökning hos en av våra legitimerade audionomer. Besöket kostar 100 kr (frikort gäller, ...


Hörapparater hos Audika Sveavägen i Stockholm

Audika på Sveavägen erbjuder utprovning och anpassning av hörapparater. Vad är en hörapparat? En hörapparat är ett diskret hjälpmedel ...


Batterier till hörapparater hos Audika Sveavägen i Stockholm

Idag drivs alla hörapparater av batterier. Hos Audika Sveavägen kan du köpa batterier till de flesta hörapparater och du kan även köpa batte...


Hörseltest online hos Audika Sveavägen i Stockholm

Vill du få en snabb indikation på hur du hör? Då kan du göra hörseltest online på Audikas hemsida, för att se om det är dags att boka tid ho...


Karta - Sveavägen 83, STOCKHOLM

Omdömen


Audika Sveavägen
Snittbetyg på omdömen

4,2
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14:03 - 15 maj, 2020 skrev:

Kvalitetskänsla känns halvdan med otydliga besked lite virrighet och är jag behövde få tag på tillbehör stängde kliniken redan kl 14.00

2,5

Betyg 2,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


17:05 - 08 maj, 2019

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


17:04 - 08 maj, 2019 skrev:

Kan ej vara bättre!

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


11:15 - 11 dec, 2017

Rekommenderar

4,5

Betyg 4,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 11:55 10 okt 2017

  Hej, behöver lite service av hörapp som byte av slang, batteri. Har ni drop in ?

  Audika Sveavägen svarar:

  Hej Maud,
  Vi hjälper dig gärna med detta. Vissa kliniker behöver du boka in en servicetid på och andra har vi drop in där vi kan hjälpa dig direkt i receptionen. Ring oss gärna på 0200-111450 så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt beroende på vilken klinik du vill komma till.
  Vänligen, Audika