Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-791 86 11

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Sveavägen 45 - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Tisdag - Torsdag 08:00 - 17:00
  • Fredag 08:00 - 13:00

Logo Tandläkarna Graf

Om Tandläkarna Graf

Tandläkarna Graf driver en modern tandläkarpraktik belägen i centrala Stockholm. Här erbjuder vi alla former av tandvård, exempelvis vita lagningar, porslinskronor, skalfasader och keramiska broar. Vi utför även lättare estetisk tandreglering med Inman Aligner.

Obs! Begränsade öppettider

Under rådande omständigheter med coronaviruset har vi just nu begränsade öppettider. Det går dock fortfarande bra att mejla och ringa till oss, så återkopplar vi så snart vi kan!

Vi har över femton års erfarenhet av implantatbehandlingar, där vi tar hand om allt från undersökning till färdigt jobb. Vi kan även erbjuda narkos och hjälper personer med tandvårdsrädsla.

På vår praktik arbetar vi för att tillgodose högt ställda krav på professionell verksamhet och tandvård. Vi använder alla moderna behandlingsformer och vidareutbildar oss kontinuerligt.

Våra patienter erbjuds ett skriftligt kostnadsförslag innan vi sätter igång med behandlingen. Vi kan även erbjuda ett förmånligt kreditupplägg i samarbete med Vasa kredit.

Tandläkarna Graf kan tillämpa specialistkompetens

Vid behov av specialistkompetens kan vi vända oss till vårt stora kontaktnät av erfarna specialister som vi har ett nära samarbete med. Stefan Graf arbetar även deltid på en specialistklinik.

Vi hjälper dig med implantat

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med tandimplantat och kan hjälpa dig genom hela processen. Stefan Graf har flera vidareutbildningar inom kirurgi, protetik och implantat, och en Master of Science in Oral Implantology från Frankfurt.

Logotyp för moi Frankfurt

Vi är Qulan-certifierade

Vi är certifierade enligt Qulan - ett kvalitetssäkringssystem för tandvården som hjälper oss att behålla och utveckla en hög standard inom områdena kvalitet, patientsäkerhet, miljö och trivsel.

Tandläkarna Graf är är certifierade enligt Qulan.

Vi finns också i Åkersberga

Läs mer om vår klinik på Furmans väg 27 i Åkersberga här!

Välkommen som patient hos Tandläkarna Graf!

Informationen uppdaterades 20 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Tandläkarna Graf

Allmän undersökning hos Tandläkarna Graf i Stockholm

Pris efter konsultation

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Bettskena hos Tandläkarna Graf i Stockholm

Pris efter konsultation

Om du vaknar upp med huvudvärk eller ömmande käkar kan det bero på att du biter ihop eller gnisslar med tänderna. Att gnissla betyder att...


Kronor hos Tandläkarna Graf i Stockholm

Pris efter konsultation

Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig o...


Tandblekning hos Tandläkarna Graf i Stockholm

Pris efter konsultation

Ökad ålder och viss typ av livsmedel kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos ...


Tandimplantat hos Tandläkarna Graf i Stockholm

Pris efter konsultation

Vad innebär tandimplantat? Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titan...


Våra medarbetare

Stefan Graf

Stefan Graf

Leg. Tandläkare

Stefan har varit verksam som tandläkare sedan 1988 och arbetat med implantat sedan 1990. Han har även han gått ett flertal vidareutbildningar inom röntgen, kirurgi, protetik och implantat. Därutöver har han gått kursen inom öron, näsa, hals och onkologi för läkare. Stefan har också en Master of Science in Oral Implantology från Frankfurt.

Ingrid Graf

Ingrid Graf

Leg Tandläkare

Ingrid har arbetat som tandläkare sedan 1989 och utför all form av tandvård. Hon är extra intresserad av estetisk tandvård och har stor erfarenhet av att hjälpa patienter med tandvårdsrädsla.

Anneli Tengedal

Anneli Tengedal

Tandsköterska

Anneli är profylaxsköterska och tar hand om tandblekning samt sköter sedvanlig förebyggande tandvård, såsom tandrengöring och puts. Hon gör även mjuka bettskenor.

Karta - Sveavägen 45

Omdömen


Frågor