Avdelning 1, Medicinkliniken ViN

Vrinnevisjukhuset, Norrköping

ANNONS

Avdelning 1, Medicinkliniken ViN

Avdelning 1 är en akut medicinsk vårdavdelning med inriktning på stroke, neurologiska- endokrina- samt allmänmedicinska sjukdomar. Avdelningen har 21 vårdplatser. Vi arbetar för patienten med diagnostisering, utredning samt ställningstagande till fortsatt rehabilitering av stroke. Vi har också trombolysverksamhet dygnet runt hos oss, viss neurologi och patienter som har varit på Neurokirurgen på US finns hos oss. Strokeenheten arbetar teambaserat med patienten i fokus. Detta innebär att alla yrkeskategorier arbetar i nära samarbete med varandra för patientens bästa.

Informationen uppdaterades 17:41 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Måndag - Söndag : 09:00 - 12:00
Måndag - Söndag : 15:00 - 19:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.