Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 010 - 888 54 07

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Forumvägen 14, plan 8, Nacka - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 08:15 - 16:30

Snittbetyg på omdömen

4,6

Baserat på 3 omdömen

Lämna omdöme
Logo Audika Nacka

Om Audika Nacka

Välkommen till Audika i Nacka!

Vi är experter på hörsel. Hos oss arbetar legitimerade audionomer med målet att du ska höra så bra som möjligt. Audika Nacka ligger på plan 8 i Höghuset i Nacka Forum. Du tar dig enkelt till oss via ett flertal bussar som stannar bara någon minuts promenad från kliniken.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos Audika Nacka erbjuder vi hörselundersökningar samt utprovning och service av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Du som behöver höra bra på jobbet kan även få hjälp med arbetsplatsanpassningar och formgjutna hörselskydd.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm med utprovning av hörapparater vid så kallad primär hörselrehabilitering. Du behöver ingen remiss för att komma till oss och hörselundersökningen kostar 100 kr (frikort gäller, gratis för dig över 85 år).

Primär hörselrehabilitering är en del av ”Vårdval hörsel” som innebär att landstinget ger privata kliniker i uppdrag att utföra hörselvård. I Stockholm finns även ”Fritt val” som innebär att du kan välja att prova ut hörselhjälpmedel ur Audikas privata sortiment och använda en så kallad hörselcheck (rekvisition) för delar av kostnaden.

Om Audika

Audika är ett av Sveriges ledande företag inom privat hörselvård. Vi har ett 30-tal hörselkliniker i södra och mellersta Sverige. Hos oss arbetar cirka 200 personer, varav ungefär hälften är legitimerade audionomer. Audika bildades hösten 2016 då hörselklinikerna Avesina, Audionomerna och Hörsam gick samman.

Prova i lugn och ro

Oavsett om du lånar hörapparat från Region Stockholm eller köper hörapparat ur Audikas privata sortiment får du 30 dagars provperiod så att du har tid att prova och vänja dig vid hjälpmedlen. Dessutom har du 3 års reklamationsrätt.

Aktuellt just nu

Vi på Audika har anpassat vår verksamhet efter rådande Corona-situation och erbjuder flera olika möjligheter att få hjälp med din hörsel både digitalt och på klinik. Vi har infört flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig trygg med att besöka våra hörselkliniker. Vi är bland annat extra noga med handhygien, rengöring av ytor, instrument och rum före och efter alla besök. Alla besök sker på tu man hand med din audionom och endast fullt friska medarbetare går till jobbet. Vi har även ställt in alla drop-in tillfällen. Hitta information om senaste nytt på Audikas hemsida.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 08 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Audika Nacka

Hörseltest hos Audika Nacka

Första steget till en bättre hörsel är en hörselundersökning hos en av våra legitimerade audionomer. Besöket kostar 100 kr (frikort gäller, ...


Hörapparater hos Audika Nacka

Audika i Nacka erbjuder utprovning och anpassning av hörapparater. Vad är en hörapparat? En hörapparat är ett diskret hjälpmedel som f...


Batterier till hörapparater hos Audika Nacka

Idag drivs alla hörapparater av batterier. Hos Audika Nacka kan du köpa batterier till de flesta hörapparater och du kan även köpa batterier...


Hörseltest online hos Audika Nacka

Är du nyfiken på att veta hur bra du egentligen hör? Då kan du göra Audikas hörseltest online, för att få en första indikation på om du behö...


Karta - Forumvägen 14, plan 8, Nacka

Omdömen


Audika Nacka
Snittbetyg på omdömen

4,6
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

13:24 - 26 aug, 2019

Rekommenderar

4,8

Betyg 4,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


15:31 - 30 apr, 2019 skrev:

Rekommenderar

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


15:43 - 02 okt, 2016

Rekommenderar

4,0

Betyg 4 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 15:04 08 nov 2019

  När är det stängt för lunch på Audika, Nacka? Jag råkade nämligen komma en lunchtid förut, och fick ingen service utan uppmanades komma tillbaka när lunchtiden var över. Jag vill endast köpa hörbatterier. Er hemsida innehåller ingen uppgift om stängt för lunch!

  Audika Nacka svarar:

  Hej Britt-Marie, vi beklagar att du inte fick hjälp på kliniken när du kom förbi. Vi stänger inte våra kliniker på lunchen vilket är anledningen till att vi inte har den informationen på hemsidan. Vi ska se över vad som inträffat på kliniken och förbättra vår service. Tack för din synpunkt! Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik


 • Fråga ställd 11:38 14 apr 2019

  Hej
  Jag ska till er 17/5 kl 0930
  Jag har hört att det brunnit hos er
  Kan jag besöka er i alla fall 17/5 0930 ?
  Vänliga Hälsningar

  Audika Nacka svarar:

  Hej, kliniken är renoverad efter branden så du är välkommen på din tid. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik


 • Fråga ställd 14:26 25 okt 2017

  Jag tycker min hörapparat fungerar sämre kan jag komma förbi och få den testad utan att boka tid eller skall jag boka?
  Med vänlig hälsning Kim Scharf

  Audika Nacka svarar:

  Hej Kim!
  Det går att få själva hörapparaten kontrollerad utan tidsbokning på nåogn av våra kliniker med reception. Vilka dessa är kan du se på Audika.se under "Hitta din hörselklinik". Men om det gäller en justering av ljudnivån krävs ett bokat besök hos en audionom. Du kan kontakta oss för en tidsbokning eller om du har ytterligare frågor på 0200-111450 eller info@audika.se.
  Med vänliga hälsningar Audika Kundservice