3.62
(2)
Öppet måndag från 07:30

Folktandvården Ludvika

Storgatan 15, Ludvika

Folktandvården Ludvika

3.62
Om oss
Omdömen
Kontakt
Vi erbjuder allmän- och akuttandvård till barn, ungdomar och vuxna samt specialisttandvård inom alla tandvårdens specialiteter. Folktandvården Dalarna har i dagsläget ingen möjlighet att teckna nya avtal för Frisktandvård. Folktandvårdens helgjour har telefontid lör-sön kl. 10.00 - 12.00. Ring 0102 - 49 71 91 för besked. Jourkliniken är belägen på Centrum Oral Rehabilitering, Manhem, Falun. Vid akuta tand- och käkskador kvällar och helger då helgjour inte är tillgänglig, ring 1177 för vidare besked. Vi har även en handledarklinik för nyutexaminerade tandläkare, belägen på Folktandvården Origo i Falun.

Informationen uppdaterades 09:03 - 25 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

3.62 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

30 dec, 2020 Olle H. skrev:

Hade molande smärta, fick tid samma dag. Begärde normal undersökning, men nekades. Pga principer. Obegripligt. Vi hade ju tid att göra det, och jag skulle så klart betala. Jag hade inte trängt mig före i kön, tiden var ett återbud. Oflexibelt, fyrkantigt, inget kundfokus.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Information
Lokal och hygien

23 maj, 2019 Kebrab K. skrev:

bra jag är glad

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:10

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:10
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta