Behandlingsmott bröst hjärntumörer, Onkologiska kliniken

Universitetssjukhuset, Ingång 34, Plan 11, Linköping

ANNONS

Behandlingsmott bröst hjärntumörer, Onkologiska kliniken

Vi ger cytostatikabehandling för cancrar som utgår från bröstkörtlar eller hjärna (centrala nervsystemet). Behandlingarna ges polikliniskt, vilket betyder att du får behandling utan att vara inlagd och kan gå hem samma dag. När du som patient ringer till oss kommer du till ett datoriserat telefonisystem som ger dig en tid när vi ringer upp dig. Du knappar in det telefonnummer som du vill bli uppringd på eller talar in ett meddelande, så ringer vi upp på angiven tid. Detta innebär att du inte behöver riskera att få en upptagetton eller att fastna i en telefonkö. Om du ringer utanför telefontiden så kan du tala in ett meddelande till röstbrevlådan som är påkopplad. Vid akuta besvär under kvällstid och helg kan du kontakta vårdavdelningen, telefon 010-103 39 24.

Informationen uppdaterades 16:15 - 6 maj, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 09:00 - 10:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.