3.88
(2)
Öppet i morgon från 08:00

Närhälsan Mariestad vårdcentral, Mariestad

Lockerudsvägen 12, 542 45, Mariestad

ANNONS

Närhälsan Mariestad vårdcentral, Mariestad

Vår vårdcentral kan erbjuda läkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt sköterskor med specialistkompetens inom många områden. Vi har även ett team som arbetar med psykisk hälsa. Helger kl 11:00-17:00, finns vår Jourcentral tillgänglig, vänligen ring 1177 före besöket. Vi hoppas att du ska känna dig välkommen till vår vårdcentral!

Informationen uppdaterades 17:03 - 7 jan, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

3.88 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

28 sep, 2016 per skrev:

Omöjligt att få tid. Ringer till dom 08:20 och blir uppringd kl 11 och det dom säger är att dom inte har någon tid utan måste ringa tidigare nästa dag. Telefontiderna är från 07:30 så sen var man inte. Dom får visst inte boka på nästkommande dag. Förr var det bara gå dit och sätta sig men nu är det ett jävla krångel bara att få prata med någon. Ska inte vårdcentralen vara tillgänglig?

Lokal och hygien
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Information

6 aug, 2013 Håkan skrev:

Har mycket positiva erfarenheter av mina besök hos Er kan inte i nuläget finna några ändringsförlag. Viktigt att kompetensen kan bibehållas!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00 Samtal fr 07:3
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.