Öppet, idag till 13:00

TaraDent AB

Östra Långgatan 3 C, Köping

ANNONS

TaraDent AB

Mötet med dig som patient är viktigt för oss. Att du kan känna dig trygg med oss är avgörande för ett bra behandlingsresultat. Att patienten står i centrum - inte tandproblemet. Vårt mål är att få våra patienter att känna sig trygga och väl omhändertagna. Vi vill ge dig ett personligt och professionellt bemötande och vård utifrån dina förutsättningar och önskemål. Inga frågor rörande tandbesvär är för små för oss. Det är alltid bättre att komma en gång för mycket än att vänta för länge. Genom att komma i tid ökar chansen att vi kan åtgärda problem i tid. Har du frågor om dina tänder eller undrar över möjliga behandlingar? Kanske behöver du en second opinion inför en redan föreslagen behandling. Välkommen att kontakta oss på TaraDent!

Informationen uppdaterades 09:32 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00
Fredag : 08:00 - 13:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.