Vårdcentralen Carlanderska logo

Vårdcentralen Carlanderska

Från och med 1 september hittar ni Carlanderska Vårdcentral, BVC och Carlanderska Rehab på Eklandagatan 80 i nybyggda "Carlanderska Eklandagatan". Vi ser fram emot att välkomna er i våra nya moderna lokaler.

Varmt välkommen till Carlanderska Vårdcentral med tillhörande BVC. Vi är ett härligt team av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykologer, medicinska sekreterare som finns här för dig och din familj. Vi välkomnar alla patienter i alla åldrar. Som patient står du i centrum för oss och vår önskan är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker oss, från första kontakten till avslutad behandling. Utöver vår läkarmottagning har vi andra mottagningar exempelvis distriktssköterskemottagning, BVC, diabetesmottagning, hjärt-kärlmottagning, astma/KOL-mottagning, psykologmottagning och äldremottagning. På vårt nya moderna Carlanderska Rehab kan du få hjälp av fysioterapeuter och arbetsterapeuter via Vårdval Rehab.

Informationen uppdaterades 12:53 - 15 sep, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Carlanderska har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Onsdag - Torsdag
Måndag - Tisdag
Provtagning/Labb

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Läkarverksamhet, särskilt boende

3.8
4.8
Roy I.
8 jan, 2024
Bemöttes med lyhördhet, omtanke, vänlighet och respekt, på ett sätt som jag upplevde som personligt och äkta. Mycket nöjd hittills.
4.3
Göran P.