Vårdcentralen Carlanderska, Centrum är en vårdmottagning i Centrum.
Mottagningen ligger på Eklandagatan 80, 412 61, Göteborg, 40545 Centrum.
Välkommen till Vårdcentralen Carlanderska med BVC! Vi finns här för dig och din familj, oavsett ålder. Vi är ett engagerat team av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare som vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss, från första kontakt till avslutad behandling. Vi erbjuder utöver läkarmottagning även BVC, distriktssköterskemottagning, diabetes-, hjärt/kärl-, och astma/KOL-mottagning, psykologmottagning samt äldremottagning. Vi har också eget labb där vi utför alla våra provtagningar. Du som är 75 år och äldre kan nå oss på telefonnummer 031-81 80 18 där du får direktkontakt med vår äldresköterska. Telefontid är måndag-fredag kl 08:00-09:30. Vid akuta besvär som inte kan vänta kan du vända dig till Alléjouren, Södra Allégatan 6 (Axesshuset). Öppet vardagar kl 17:00-22:00 samt helger och röda dagar kl 09:00-17:00. Verksamhetschef: Lena Strömberg, telefon 0735-03 83 16.
Källa: HSA-katalogen
Resultat från nationell patientundersökning
±5.7 konfidensintervall
184 svar (46% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Markering visar nationellt medelvärde.

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Snarkskena (apnéskena) är ett hjälpmedel för dig som snarkar eller lider av sömnapné. Läs allt om användning och kostnad här.