Öppet, idag till 14:00

Urologmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.

ANNONS

Urologmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Urologkliniken arbetar länsövergripande vilket innebär att de tre sjukhusen delvis är specialiserade och dels att vissa urologiska sjukdomstillstånd bara handläggs på ett av sjukhusen. Vid urologkliniken genomför vi utredning, bedömning och behandling av patienter med bland annat prostatabesvär, hematuri och besvär från urinvägarna. Urologkliniken bedriver remissmottagning.

På urologkliniken arbetar läkare, specialistutbildade sjuksköterskor/undersköterskor, vårdadministratörer, uroterapeuter, sexolog i team för att ge patienten ett professionellt omhändertagande.

Urologkliniken remitterar patienter till Prostata Scandinavia AB (PSAB), Nässjö som bedriver urologisk verksamhet genom vårdavtal med Region Jönköpings län.

Informationen uppdaterades 17:05 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 12:00
Måndag - Torsdag : 13:00 - 16:00
Fredag : 07:30 - 14:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.