3.5
(2)
Öppet idag från 07:30

Kvinnohälsan Linköping, Kvinnokliniken US

Torkelbergsgatan 11, Linköping

ANNONS

Kvinnohälsan Linköping, Kvinnokliniken US

Till oss är du välkommen när du vill lämna ett graviditetstest, är gravid eller behöver preventivmedel. Det är också till oss som du kommer när du fått kallelse till gynekologisk cellprovtagning. Under graviditeten träffar du regelbundet en barnmorska och erbjuds ultraljudsundersökning samt vid behov besök hos gynekolog. Vi har också så kallade föräldragrupper, där du/ni tillsammans med andra förbereds inför förlossning och föräldraskap. Vård under graviditet och preventivmedelsrådgivning är kostnadsfritt, uteblivet, ej avbokat, besök debiteras dock enligt gällande patientavgift oavsett besöksorsak och ålder. Du kan också boka tid direkt via våra e-tjänster för preventivmedelsrådgivning hos barnmorska. Läs mer om detta under ”Boka tid direkt via 1177 för preventivmedelsrådgivning hos barnmorska”.

Informationen uppdaterades 09:02 - 11 jan, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

3.5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

5 jun, 2020 Emma R. skrev:

Mycket svårt att komma fram. Telefonkö fylld för dagen tidigt på morgonen. Saknar återmatning på provsvar! Ringt och tjatat ändå inte fått återmatning

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

9 okt, 2018 Tove S. skrev:

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Drop-in-tider

Måndag : 15:30 - 18:30 bara preventivmedel
Torsdag : 15:30 - 18:30 bara preventivmedel

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 19:00
Fredag : 07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 15:00
Fredag : 07:30 - 14:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.