Öppet i morgon från 08:00

Tonusmottagning Huddinge, Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicinska,Universitetskliniken Sthlm,Karolinska sjh Huddinge,Novumhuset plan 5,Blickagången 6D,STOCKHOLM

ANNONS

Tonusmottagning Huddinge, Danderyds Sjukhus AB

De flesta av våra patienter kommer hit från andra delar av Rehabiliteringsmedicin, till exempel hjärnskade- och vuxenhabiliteringen. De vanligaste diagnoserna är stroke och Cerebral Pares. Vi som arbetar här är läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och sekreterare specialiserade inom rehabiliteringsmedicin. Vi arbetar i team och har ett nära samarbete med ortopedingenjör. Tonusmottagningen har ett väl inarbetat kontaktnät med länets habiliteringscentra, neurogymnaster och stroketeam.

Informationen uppdaterades 17:26 - 17 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.