primary care

Vårdcentralen Cityhälsan Söder

Till vårdcentralen Cityhälsan Söder, är alla välkomna - gammal som ung. Vi erbjuder trygg och säker hälso- och sjukvård med hög kvalitet. Vi har bred kompetens och mångårig erfarenhet. Vi vill arbeta förebyggande och stimulera till en sundare livsstil. Vi arbetar utifrån primärvårdens honnörsord - tillgänglighet, kontinuitet, primärt ansvar, närheten, helhetssyn och samverkan.

Informationen uppdaterades 23:02 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Cityhälsan Söder har fått i Nationella Patientenkäten.

Provtagning
Vårdcentralen
Provtagning

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT)

Vårdcentralen Cityhälsan Söder får beröm för sitt trevliga bemötande och tillgängliga läge, med snabb service hos personalen som beskriver sig som tillmötesgående. Många tycker att de erbjuder bra medicinsk information. Å andra sidan, upplever några patienter kommunikationsproblem med läkare och att det ibland är svårt att få träffa den önskade läkaren. Förseningar informeras det sällan om, vilket några patienter uttrycker missnöje över.
Tillmötesgående bemötande
Lättåtkomligt läge
Snabb service
Bra information om medicin
Kommunikationsproblem hos vissa läkare
Inte alltid önskad läkare
Förseningar kommuniceras dåligt
vuxna, vårdbehov i allmänhet, äldre
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (49) & Google (40).

3.8
3.5
Abdullh A.
9 okt, 2024
Kontaktade vc för att berätta om mina symtom och blev uppringd av en extremt otrevlig ssk som skällde ut mig för att jag sa att jag var orolig över mina symtom (man får tydligen inte uttrycka oro längre). Fick tid hos en extremt trevlig och professionell läkare. Blev skickad till labbet för urinprov. När jag skulle lägga muggen i den där lilla luckan i toaletten så blev jag utskälld av BMA (genom luckan). Usk, ssk och bma har extremt otrevlig ton. Läkarna är underbara! Svårt att få tag på vc ibland. ”Kön är fylld för dagen” säger svararen även om man ringer så tidigt som kl 8 ibland.
4.8
Maria D.
6 sep, 2024
Har haft kontakt med Alexander Nyren som har varit helt fantastiskt, lyssnat och gör en toppenjobb som läkare. Rätt person på rätt plats! Borde finnas fler som honom!