3.25
(1)
Öppet måndag från 07:00

Folktandvården Torslanda, Torslanda

Postflyget 4, 423 37, Torslanda

ANNONS

Folktandvården Torslanda, Torslanda

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.

Informationen uppdaterades 17:45 - 12 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

3.25 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 nov, 2020 Veronica S. skrev:

Informerar inte om tillkommande kostnader under besöket som blev nästan dubbelt så dyrt, ber om ett utlåtande om en gammal fyllning. Hygienisten kan ge ett svar om tanden. Ger mej en tandläkartid. In kommer en person som inte presenterar sej eller vad hon gör i rummet tittar på röntgenbilden säger detsamma som hygienisten och går. Det var en diagnos som kostade 395:- Säkert tillåtet att debitera men inget som gav mej något eftersom jag fått en tandläkartid för att åtgärda fyllningen. När jag kommer till mitt tandläkarbesök träffar ”min” tandläkare gör hon motsatt diagnos.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:00 - 19:00 Helgfria vardagar
Fredag : 07:00 - 15:00

Telefontider

Måndag - Torsdag : 07:00 - 19:00
Fredag : 07:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.