Vårdavdelning 61 kirurgi tarmsjukdomars sjukhus logo

Vårdavdelning 61 kirurgi tarmsjukdomars sjukhus

Vi är en avdelning och vårdar dig som har en sjukdom i tjock- eller ändtarm, till exempel tarmfickor, inflammatoriska tarmsjukdomar och tarmcancer. Vi behandlar även dig med hemorrojder, anala fistlar, ändtarmsframfall och svårighet att hålla avföring. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnast, kurator, kontaktsjuksköterska och...
Vårdavdelning 61 kirurgi tarmsjukdomars sjukhus

Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnast, kurator, kontaktsjuksköterska och dietist.

Du kommer antingen hit från akutmottagningen eller för att genomgå en planerad operation eller behandling.
Kontaktsjuksköterskor (cancersjukdom i nedre magtarmkanalen)
Telefon: 08-123 557 56
Telefontider: Mån-tors 07.00-16.00, fre 07.30-14.00. Lunch 12:00 - 13:00.

Informationen uppdaterades 09:19 - 30 jun, 2025

+4681235#### Visa nummer

Måndag - Söndag

Danderyds sjukhus erbjuder både akut och planerad vård med många patienter som uppskattar den empatiska och professionella personalen. Samarbetet bland de anställda är ofta en höjdpunkt, och miljön upplevs av några som modern och ren. Det finns dock omfattande kritik kring långa väntetider och personalbrist, vilket påverkar tillgänglighet och bemötande. För vissa patienter har väntetider och dålig information varit besvärliga aspekter av deras besök.
Empatiska och omtänksamma
Professionell omhändertagning
Brist på personal
Bra samarbete bland personal
Ren och modern miljö
Snabb hjälp vid behandling
Dåligt bemötande ibland
Bristande information
akut vård, planerade operationer, tarmsjukdomar, postpartum vård
*Sammanfattat från Google (258).