2.25
(2)

Barn- och ungdomspsykiatri mottagning Umeå

Aktörgränd 16, Umeå

ANNONS

Barn- och ungdomspsykiatri mottagning Umeå

Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning Umeå! Kontakta oss genom att logga in på våra e-tjänster eller ring något av våra telefonnummer. Barn- och ungdomspsykiatri Umeå är en specialistmottagning för barn och unga med allvarliga psykiatriska tillstånd och där funktionsnivån i vardagen är påverkad. För att komma till vår mottagning behövs remiss från hälsocentralen, barnhälsovården, ungdomsmottagningen ungdomshälsan eller skolans elevhälsa. I Umeå finns också en vårdavdelning för hela länet.

Informationen uppdaterades 23:33 - 8 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

2.25 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

2 nov, 2020 Ki B. skrev:

Väntetid lååångt över vårdgarantins ramar. (Förstabesök - efter påtryckningar - efter 3,5 månad, köar fortfarande till beslutad behandling 7 månader senare utan behandlingsstart i sikte.) Trevlig personal, men enbart sköterska som kontinuerlig kontakt. Att läkare är olika för varje besök ökar avståndet patient/behandlare och därmed också risken att viktig information inte överförs på grund av bristande förtroende.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

18 maj, 2020 Ilgor N. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Tisdag : 08:30 - 09:30
Måndag - Tisdag : 13:00 - 14:30
Onsdag : 13:00 - 14:30
Torsdag - Fredag : 08:30 - 09:30
Torsdag - Fredag : 13:00 - 14:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.