På Stortorget i centrala Helsingborg bedriver vi sedan 15 år tillbaka en framgångsrik och mycket uppskattad mödrahälsovård. Vårt mål är att ge dig och din partner noggrann information och ett gott omhändertagande, så att ni känner er trygga under såväl graviditet som efter förlossningen. Vi har hög tillgänglighet och vid behov kan vi ordna tid hos barnmorska och läkare samma dag.
Vi har samarbete med gynekolog/obstetriker, sjukgymnast, psykolog, kurator, doula, specialistmödravården och förlossningen på Helsingborgslasarett.
Förutom mödrahälsovård kan vi på Kvinnohälsan Barnmorskemottagning också hjälpa kvinnor med:
Preventivmedelsrådgivning
Provtagning för klamydia och gonorré
Graviditetstest
Cellprovtagning (om du fått kallelse)
Klimakteriebesvär
Kontakta oss på Kvinnohälsan Barnmorskemottagning om du har frågor eller vill boka en tid!
Informationen uppdaterades 09:19 - 30 maj, 2024
Leg. Barnmorska
Eva har arbetat som barnmorska sedan 2000 och har erfarenhet inom förlossning, BB-mödravård och specialistmödravård. Hon har även varit med och byggt upp Kvinnohälsans barnmorskemottagning.
Leg. Barnmorska
Nada har arbetat som barnmorska sedan 2008, och har erfarenhet inom mödravård, förlossning, BB och gynekologi. Hon är även utbildad psykoprofylaxinstruktör och håller kurser för blivande föräldrar.
Undersköterska
Rebecka har arbetat som undersköterska sedan 2010 och är den som du får prata med när du ringer till Kvinnohälsan.