Vår klinik är centralt belägen vid Nissan, nära Halmstads stadsbibliotek.
Lokalerna delar vi med Tandregleringen. Vi har allmäntandvård för barn och vuxna. Vi erbjuder också frisktandvårdsavtal och akuttandvård.
Logga in på 1177.se för att beställa tid, av- och omboka besök och ställa frågor. Detta går att göra dygnet runt.
NYA ÖPPETTIDER UNDER SOMMAREN 2025-06-23 till 2025-08-17.
Måndag - torsdag kl. 07:30 - 16:00
Fredag kl. 07:45 - 15:00
Akuta ärenden hänvisas till telefonnr: 010-206 97 50
Vår klinik är centralt belägen vid Nissan, nära Halmstads stadsbibliotek.
Folktandvården City Halmstad uppskattas för sitt proffsiga bemötande och snabba hantering av akuta ärenden. Många patienter noterar att personalen är trevlig och responsiv, med särskilt positivt intryck via bokningssystemet 1177. Dock har några haft negativa upplevelser, speciellt gällande vissa tandhygienister och behandlingar vid akuta tidsbokningar. Några har också uttryckt oro kring bemötandet av barn och medicinsk säkerhet.
Proffsigt bemötande
Snabb akuttid
Inget åtgärdat vid akuttid
God service via 1177
Dåligt upplevelse tandhygienist
Otrevlig, barnvänligt
Överdosering av lugnande
akut tandvård, vuxna
*Sammanfattat från Google (14) & Vården (1).
1 omdöme
Lena K.
23 apr, 2024
Ringde idag kl 06:00, hade bitit sönder en tand. De ringde tillbaka 07:42. Fick en tid kl 08:10
Trevligt 👍 och proffsigt bemötande av tandläkare Marie Berndtsson med tandsköterska.
Tack för hjälpen 🙏. Lena
Boka tid direkt