Särö vårdcentral är en HBTQI-diplomerad vårdcentral.
Vi har specialister inom allmänmedicin. Vi har provtagningsmottagning, barnavårdscentral med bland annat föräldragrupper och spädbarnsmassage. Dykläkarmottagning med intyg för sport- och yrkesdykare. Psykolog för patienter med ångest, depression, kris- och stressreaktioner. Psykologen arbetar utifrån KBT samt psykodynamisk terapi. Vårt rehabteam erbjuder sjukgymnastik och arbetsterapi där du kan boka tid utan remiss. Apotek och mödravårdscentral finns inom vårdcentralens lokaler.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
78.6av 100
Helhetsbetyg 2025
±8.8 konfidensintervall
83 svar (55% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling83.3±8.2Medel 79.8
Delaktighet84.3±7.9Medel 80.9
Bemötande88.0±7.0Medel 84.4
Kontinuitet69.9±10.1Medel 71.0
Information74.3±9.5Medel 75.4
Tillgänglighet72.9±9.6Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Särö har fått mycket positiv feedback för sitt utmärkta bemötande och den kunniga personalen. Många beskriver en trevlig och lugn atmosfär vilket gör besöken till en positiv upplevelse. Särskilt sjukgymnastiken har fått mycket beröm. Däremot har vissa nämnt variation i väntetider och olämplig produktförsäljning. Vårdcentralen är bäst lämpad för dem som söker allmänvård, sjukgymnastik och vaccination.