Vårdcentralen Vallås ligger mitt i Vallås centrum med apotek som närmaste granne. Vi erbjuder hälso och sjukvård utförd av specialistläkare i allmän medicin. Vi har dessutom läkare under utbildning. Vi har provtagning, distriktssköterskemottagning med specialistutbildad astma- och diabetessköterska, koagulationsmottagning, vaccinationsmottagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, rehabteam samt barnavårdscentral. Tillgång till fotvård och dietist.
Vi erbjuder också e-tjänsten 1177. Skaffa konto kostnadsfritt och du kan förnya recept, beställa tid, av- omboka ditt besök, förnya hjälpmedel, ställa en fråga och mycket mer.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
83.7av 100
Helhetsbetyg 2025
±7.7 konfidensintervall
90 svar (45% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling81.8±8.1Medel 79.8
Delaktighet85.2±7.4Medel 80.9
Bemötande87.8±6.8Medel 84.4
Kontinuitet79.9±8.5Medel 71.0
Information80.5±8.3Medel 75.4
Tillgänglighet85.9±7.2Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Vallås i Halmstad erbjuder trevlig personal och en ren miljö, vilket uppskattas av många patienter. Åtgärder bör dock vidtas för att förbättra receptionens bemötande, vilket flera besökare har haft negativa erfarenheter av. På vårdcentralen kan det även vara utmanande att få en tid, vilket vissa patienter uttryckt frustration över. Trots dessa nackdelar är kliniken ett bra alternativ för lokala boende och personer i behov av hälso- och sjukvård.