Vårdcentral Gagnef logo

Vårdcentral Gagnef

Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa. Här träffar du olika yrkesprofessioner som är specialister på att utreda och behandla våra vanligaste sjukdomar. Om du blir sjuk när vårdcentralen är stängd ska du i första hand kontakta Sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177 för vägledning. Se vidare nedan under rubriken Vårt utbud för ytterligare information.
Vårdcentral Gagnef

Se vidare nedan under rubriken Vårt utbud för ytterligare information.

Informationen uppdaterades 22:09 - 12 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Vårdcentral Gagnef har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

Vårdcentral Gagnef erbjuder ett bra bemötande med kompetenta läkare och en effektiv psykiatrisk avdelning. Många patienter tycker att vårdcentralen fungerar som förväntat, även om vissa har upplevt kränkande behandling och bristande information kring medicinering. Vårdcentralen är särskilt lämpad för allmänvård och psykiatri.
Bra bemötande
Kompetenta läkare
Effektiv psykiatri
Fungerar som förväntat
Kränkande upplevelser
Begränsad information om medicin
Bristande vård/behandling
allmänvård, psykiatri
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (72) & Google (9).

3.6
3.3
kristin s.
8 jul, 2024
kontaktade vårdcentralen i onsdags om förnyelse av min viktiga medicin ringde igen på torsdagen och bad dom förnya för jag stod helt utan medicin sen onsdag eftermiddag en medicin man skall trappa ned försiktigt men här står jag helt utan nu fredagen kom ingen medicin och sedan hela helgen utan medicin mådde urdåligt med smärta mm måndagen kom och inväntade medicin men ingenting kom in på apoteket så alla dessa dagar har jag varit utan medicin ska det verkligen gå till så här och min läkare är på semester men att förnya medicin skall ju gå att göra tycker man så uselt och nonchalant
2.8
kristin a.
25 aug, 2023
läkaren lovar att skriva ut medicin men när man ska hämta ut så finns det inte inne så nu är man utan medicin över helgen igen hänt förr ganska nyligen att jag ej fick medicin under helgen då dom då hade glömt bort det så hoppas detta publiceras annars skriver jag på en annan vård sida