Från 1 januari 2025 behöver alla från 20 år betala för sitt besök i tandvården enligt riksdagsbeslut om sänkt ålder för avgiftsfri tandvård. Läs gärna mer på 1177.se/vad-kostar-tandvard
Vi erbjuder allmän- och akuttandvård till barn, ungdomar och vuxna samt specialisttandvård inom alla tandvårdens specialiteter.
Folktandvårdens helgjour i Falun, telefon 0102-49 71 91, telefontid lördag-söndag 10:00-12:00. Vid akuta tand- och käkskador kvällar och helger då helgjour inte är tillgänglig, ring 1177 för vidare besked. Folktandvården Dalarnas patienter kallas enligt fastställd prioriteringsordning som säkerställer att akut tandvård, barn- och ungdomstandvård samt behandlingar med medicinska risker prioriteras i första hand.
Folktandvården Rättvik får många lovord för sin fantastiska personal och deras snabba och hjärtliga bemötande. Patienter uppskattar särskilt deras förmåga att ge akut hjälp när det behövs och beskriver personalen som vänliga och professionella. Några patienter noterar att tillgängligheten kan vara begränsad vid vissa tillfällen. På det stora hela verkar kliniken vara ett utmärkt val för patienter i behov av både snabb och vänlig tandvård.
Fantastiskt bemötande
Hjärtligt och engagerat team
Snabba behandlingar
Vänlig och trevlig personal
Akut vårdmottagning
Tillgänglighet ibland begränsad
akut tandvård, vuxna, barn
*Sammanfattat från Google (12).
1 omdöme
Karin S.
28 dec, 2024
Daniella är en helt fantastisk tandläkare som har en holistisk syn på hälsa där hon är utförligare än andra jag träffat. Alltid trevligt bemötande, omsorgsfull, försiktig, noggrann. Jag har aldrig upplevt smärta oavsett behandling som rotfyllning, dra ut tänder, laga hål osv. Fantastik helt enkelt.