Från 1 januari 2025 behöver alla från 20 år betala för sitt besök i tandvården enligt riksdagsbeslut om sänkt ålder för avgiftsfri tandvård. Läs gärna mer på 1177.se/vad-kostar-tandvard
Vi erbjuder allmän- och akuttandvård till barn, ungdomar och vuxna samt specialisttandvård inom alla tandvårdens specialiteter.
Folktandvårdens helgjour i Falun, telefon 0102-49 71 91, telefontid lördag-söndag 10:00-12:00. Vid akuta tand- och käkskador kvällar och helger då helgjour inte är tillgänglig, ring 1177 för vidare besked. Folktandvården Dalarnas patienter kallas enligt fastställd prioriteringsordning som säkerställer att akut tandvård, barn- och ungdomstandvård samt behandlingar med medicinska risker prioriteras i första hand.