Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Många patienter är mycket nöjda med bemötandet och den snabba service de får. Bra rutiner för att undvika covid19 och snabb väntetid får också mycket beröm. Dock har vissa rapporterat om problem med behandlingar som ledde till dyra reparationer utan att kliniken tog ansvar, och enstaka anser att hål skjuts upp tills det blir svårt att laga.